LG lancerer den nye G5

LG Electronics afslørede i dag deres længe ventede LG G5 smartphone. Telefonen kommer med et helt nyt design, som ikke kun er slankt, men telefonen har en metalkrop, og byder på et udtageligt batteri samt et modulopbygget design, der giver en bedre smartphone oplevelse
lg g5
foto: LG G5

LG G5 er indkapslet i en slank, ren metalkrop med et udtageligt batteri, som nemt kan byttes ud med et fuldt ladet et på sekunder, dermed overgår LG den visuelle oplevelse fra forgængeren, LG G4. For det første, G5s 135-grader vidvinkeloptik lader dig vælge mellem standard eller vidvinkeloptik for et større billede. For det andet, Always-on Display gør, at notifikationer kun er et blik væk med tid, dato samt meget mere er tilgængeligt uden at vække G5. For det tredje, den 5.3’’ skærm består af 3D Arc Glass, hvilket skaber en blød kurve og en glat metal overflade ved at benytte sig af Micro-Dizing teknikker. Derudover er G5’s kamera og hjem-knap bag på coveret integreret i selve kroppen uden brug af isoleringstape for en bedre signal modtagelse.

Always-on Display for øget bekvemmelighed
Den 5.3’’ QHD IPS Quantum skærm på LG G5 tilbyder en Always-on funktion for at kunne vise tid dato og batteri status kontinuerligt, selv mens skærmen er i sleep mode.

For at minimere strømforbruget har LG re-designet driverne til skærmens IC hukommelse og strømstyringsfunktionen, således at skærmens baggrundslys kun oplyser en lille del af det overordnede display. Det er den samme teknologi, der bliver brugt i LCD-fjernsyn. Takket være teknologien, kræver Always-on Displayet kun 0.8 procent af batteriets strømforbrug hver time det bruges.

Qualcomm Snapdragon 820 Processor
LG G5 er udstyret med en kraftig Snapdragon 820 processor, som tilbyder avanceret funktioner så som 64-bit performance, Adreno 530 grafik og lower-power Qualcomm Hexagon DSP samt Qualcomm Spectra 14-bit dual billede signal processors (ISP’s), der udviklet til at levere høj opløsning DSLR-billeder og ekstra strømfunktioner. Snapdragon 820 Processor har også et integreret X12 LTE modem, som understøtter Category 12 download hastigheder på op til 600Mbps og LTE Category 13 uplink hastigheder på op til 150 Mbps.

Qualcomm Quick Charge 3.0
LG G5 tilbyder Qualcomm Quick Charge 3.0 for utrolig hurtig opladning. Ved at indsætte en intelligent algoritme, er Quick Charge 3.0 op til fire gange hurtigere end en standard opladning og op til 45 procent mere effektivt end forrige generation.

Pris og tilgængelighed
LG G5 lanceres på det nordiske marked i april 2016. Pris og eksakt dato meddeles nærmere lanceringen.

Tekniske specifikationer

 • Processor: Qualcomm Snapdragon 820
 • Billedskærm: QHD IPS Quantum på 5,3 tum (2560 x 1440 / 554ppi)
 • Hukommelse: 4Gb LPDDR4 RAM / 32GB UFS ROM / microSD (upp till 2TB)
 • Kamera: Standard 16MP, vidvinkel 8MP / Front: 8MP
 • Batteri: 2 800mAh (utbytbart)
 • Operativsystem: Android 6.0 Marshmallow
 • Størrelse: 149,4 x 73,9 x 7,7~8,6mm
 • Vægt: 159 g
 • Netværk: 4G / 3G / 2G
 • Trådløse tilslutninger: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / USB Type-C 2.0 (3.0 compatible) / NFC / Bluetooth 4.2
 • Farver: Titan / Gold / Silver / Pink
kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
LG