Apple vil fjerne jack-stikket på iPhone 7

Ifølge den amerikanske it-side, 9to5Mac, vil den næste iPhone-model komme uden et jack-stik. Læs her hvorfor
apple earpods
Apple EarPods - foto: Smartbite.dk

Siden den første iPhone-model udkom tilbage i 2007, har Apple ikke lavet meget om på jack-stikket, udover at ændre placeringen på jack-stikket, som før sad øverst på smartphonen, mens den i dag sidder på bunden. Men dette vil ændre sig ifølge 9to5Mac.

Apple-sitet har fået bekræftet fra sine kilder, at Apple vil fjerne jack-stikket, så de kommende EarPods bliver trådløse. Apple kan endda gå hen og ændret navnet på deres headset og kalde dem AirPods, noget man tidligere har gjort - fx på iPad'en som i dag bliver kaldt iPad Air eller deres bærbar-computer, Macbook Air. Om Apple også vil ændre designet på deres EarPods, er endnu ikke til at vide.

Årsagen til hvorfor Apple vil fjerne jack-stikket er, fordi man på den måde kan få udgivet en tyndere iPhone-model. iPhone 7 og iPhone 7 Plus siges at blive præsenteret i september 2016.