Galaxy S7 bliver større og dyrere, samt får den en iris-skanner

Ifølge rygterne, vil Samsungs næste Galaxy model blive en smule dyrere end den nuværende model, Galaxy S6, da den kommende model vil få iris-skanner
øje scanner
foto: Smartbite.dk

Den nuværende Galaxy model, Galaxy S6, kunne fås til 5.499 kroner ved dens lanceringen tilbage i april måned 2015. Dette vil ifølge de seneste rygter ændre sig, når Galaxy S7 vil blive lanceret. Her siges der nemlig, at priserne vil stige. Årsagen til at Samsung vil forhøje prisen på den kommende model, siges at være iris-skanneren, som vil blive implementeret på Galaxy S7.

Den såkaldte iris-skanner, skanner regnbuehinden i øjnene, da hver persons irisser er unikke, ligesom fingeraftrykket. Om Samsung så har tænkt sig at fjerne fingeraftrykslæseren er uvist.

Galaxy S7 siges at komme i flere udgaver og størrelser. Galaxy S7 vil komme med en 5.1 tommer - en skærmstørrelse vi allerede kender på Galaxy S6. Galaxy S7 Edge siges at få en opgradering og få en 5.5 tommer. De andre to S7-modeller, Galaxy S7 Plus og Galaxy S7 Edge Plus, siges begge at få en 6 tommer skærm.