TDC tilbyder dag til dag-ombytning af ødelagte smartphones

Er din telefon gået i stykker? Få en ombytningsmobil allerede i morgen – selv hvis du er på juleferie et sted i Europa. TDC-kunder kan nu tegne en forsikring, der gør det muligt at få deres beskadigede eller ødelagte smartphone ombyttet allerede dagen efter et uheld
ødelagt
foto: Smartbite.dk

Forsikringen tilbydes igennem det anerkendte forsikringsselskab SquareTrade som er det første forsikrings firma i Danmark, der inkluderer dag til dag-ombytning af mobilen. Den koster fra 34 kr. per måned, og TDC-kunder får tilmed de første tre måneder gratis.

Og der er god grund til at tegne sådan en forsikring. Cirka en ud af tre danske smartphone-brugere ødelægger deres mobil inden for dens første to leveår – svarende til 4,1 milliarder kroner i skader. Smartphones kommer oftere og oftere ud for dagligdagsuheld, men med en SquareTrade-forsikring er TDC’s kunder dækket mod de høje omkostninger og frustrationer, der er forbundet med langsommelige reparationer.

“Vi arbejder konstant på at tilbyde nye og bedre services til vores kunder. Samarbejdet med SquareTrade betyder, at vi nu kan give vores kunder muligheden for at beskytte sig mod de dagligdagsuheld, som deres mobil kan komme ud for,“ siger Frederik Sjørslev Søgaard, direktør for TDC Privat.

“I SquareTrade har vi bygget vores virksomhed op omkring nem og hurtig service, og det er præcis dét, vi ønsker at give TDC’s kunder,” siger Kevin Gillian, Managing Director for SquareTrade Europe.

”Vi har altid vores mobiler på os, og vi transporterer dem konstant rundt, så det er ikke overraskende, at de i stigende grad risikerer at blive beskadiget. Når din mobil går i stykker, kan du roligt regne med, at SquareTrade sender en ombytningsmobil til dig, så du har den dagen efter,” siger Kevin Gillian.

Om mobilforsikringen

  • SquareTrade dækker dagligdagens uheld, blandt andet ødelagt skærm og væskeskade. Forsikringen dækker også defekter i for eksempel touchskærm, batteri og ladestik, når reklamationsretten ophører.
  • Kunden skal kun foretage et enkelt opkald for at få en ombytning dagen efter.
  • Den nye smartphone kommer sammen med en allerede frankeret emballage til at sende den beskadigede mobil retur i – kunden har altså ingen omkostninger forbundet med forsendelsen.
  • SquareTrade tilbyder global dækning, og vi tilbyder at sende den ombyttede telefon til kunder, der rejser eller er på ferie i Europa.
  • SquareTrade’s forsikring koster fra 34 kr. per måned, og de første tre måneder er gratis.
  • Der er ingen bindingsperiode, og forsikringen kan til enhver tid afmeldes til udgangen af måneden.

Om SquareTrade
SquareTrade er en populær mobilforsikring, som i dag bruges af millioner af tilfredse kunder verden over. SquareTrade dækker smartphones og tablets i tilfælde af funktionsfejl, tilfældige skader og livets små uheld. I modsætning til gammeldags garantiordninger er SquareTrade designet til nutidens forbruger, og forsikringen giver kunderne mulighed for at anmelde skader og modtage erstatninger uden besvær. SquareTrade har mere end 230.000 fans på Facebook, vinder igen og igen branchepriser og får tusindvis af 5-stjernede anmeldelser for sin kundeservice. SquareTrade er en privatejet virksomhed, hvor investorerne er Bain Capital og Bain Capital Ventures. SquareTrade har hovedkvarter i San Francisco og London. For mere information besøg www.squaretrade.dk.