Her er de mest sete på YouTube i 2015

Hvert år i december offentliggør YouTube, hvilke af tjenestens mange millioner videoer der har været afspillet flest gange i det forgangne år. Her er listen
youtube
foto: YouTube

Google har netop offentliggjort listen over de mest sete videoer på YouTube i Danmark.

Danske Mø indtager sammen med Major Lazer og DJ Snake førstepladsen på listen over de musikvideoer, som danskerne har set flest gange i løbet af 2015. På listen over ’ikke-musikvideoer’ indtages førstepladsen af Armin, som har været en tur på Strøget. Se begge danske top 10-lister nedenfor.

Musik er uden tvivl det, som regerer på YouTube. Men i modsætning til for eksempel vores svenske naboer er det ikke de udenlandske stjerner, som fylder mest på den danske liste. Her finder vi nemlig primært danske popartister som Mø, Cisilia, TopGunn, Christopher, Jimilian og Rasmus Seebach side om side med MGP-finalist Lærke Marquard og Danmarks nye boyband, Page Four.

Klassens sjove drenge
På den danske liste over mest sete ’ikke-musikvideoer’ finder vi flere YouTube-fænomener, som har taget det på sig at underholde danskerne med opsigtsvækkende, sjove og skøre videoer. Mest populær er Armin, som står bag både den mest sete video og listens nummer syv. I skrivende stund har Armins YouTube-kanal knap 172.000 abonnenter, og de mest populære videoer er set mere end 400.000 gange.
En anden af klassens sjove drenge er Benjamin Jønsson, som med videoen, Sange i Virkeligheden #2, sender en satirisk kommentar til nogle af årets største pophits. Videoen er med flere end en halv million danske visninger den tredje mest sete ’ikke-musikvideo’ i 2015.

Den danske Robin Hood hitter i Norden
Af andre YouTube-kuriositeter kan nævnes bueskytten Lars Andersen, som indtager fjerdepladsen på den danske 2015-liste. Lars Andersen er samtidig, som den eneste, at finde på top 10-listerne i både Sverige, Norge og Finland, hvor han indtager henholdsvis femte-, sjette- og syvendepladsen.

Mest afspillede musikvideoer på YouTube i 2015 (Danmark)

 1. Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) (Official Music Video)
 2. Cisilia - Vi To Datid Nu
 3. Lærke - Nu' det nok! - officiel musikvideo
 4. Silentó - Watch Me (Whip/Nae Nae) (Official)
 5. Page Four - Sommer
 6. hasan shah - Tyveri ft. Gilli
 7. TopGunn - Veninder (Official video)
 8. Rasmus Seebach - Uanset (Officiel video)
 9. Christopher - Tulips (Official Music Video)
 10. JIMILIAN - Damer På Lager (Snapchat Lyrikvideo)

Mest afspillede ’ikke-musikvideoer’ på YouTube i 2015 (Danmark)

 1. Armin På Strøget
 2. Albert & Amalie - Kæreste tag
 3. Sange i Virkeligheden #2
 4. Lars Andersen: a new level of archery
 5. Bean Boozled Challenge - Med RobinSamse og LasseMedHatten
 6. Guldtuben 2015 | Hele showet
 7. 100.000 SUBSCRIBERS SPECIAL
 8. Sangen til Citybois
 9. Tryllekunstner Henning Nielsen - Danmark har talent - Program 3
 10. Parents can't keep 12 year old out of the shower and found out why
nyheder: 
Quick Text: 
YouTube