TDC lancerer nyt website for musik, tv og film

Når TDC’s kunder fra i dag går på tdcplay.dk for at afspille musik, se tv eller film, venter der en endnu bedre oplevelse. Brugervenligheden er markant forbedret på websitet og nye features som blandt andet adgang til tv-arkiv, Start Forfra og langt flere musikanbefalinger, er klar til brug
tdc
TDCs nye website for musik, tv og film - foto: TDC

TDC Play var tilbage i 2008 Danmarks første musiktjeneste, der gav kunderne adgang til konceptet "hent og hør alt det musik, du vil". I dag afspilles der hver måned, hvad der svarer til 300 års konstant musik.

Sidste år gennemgik TDC Play Musik app en større opgradering med fokus på at øge brugervenligheden. Det fik antallet af afspilninger til at stige med 30 procent. Nu er tiden så kommet for at lave samme øvelse for tjenesten i dens web-udgave. Dertil kommer flere nye features for at inspirere lytterne til at høre mere musik. Frederik Sjørslev Søgaard, direktør for TDC Privat, forklarer.

”Vores nye design og opbygning af websitet har i langt højere grad fokus på anbefalinger og på at gøre det nemmere at se det nyeste indhold. Vi ønsker blandt andet at inspirere vores kunder til at lytte til andre kunstnere, der minder om deres yndlingssanger eller yndlingsband.”

Som inspirationskilde lanceres nye features som for eksempel kunstnerradio. Her kan du skrive, hvem du plejer at lytte til, hvorefter du får en personlig playliste, der relaterer til sig til kunstneren. Der vil også i endnu højere grad være nye og relevante playlister – f.eks. til jul, op til festivaler eller hvad der nu lige hitter allermest.

Arkiv og Start Forfra klar på web
Der er også sket forbedringer, hvad angår TV & Film-delen på sitet, så både struktur, opbygning og udseende ligner app-versionen. Det gør det lettere at orientere sig og navigere rundt og sikrer en ensartet oplevelse uanset, om du ser film og tv på din pc eller mobil og tablet.

Som noget nyt er de kendte tv og app-funktioner, som tv-arkiv og Start forfra, nu også klar på web.

”Vi er rigtig glade for at kunne præsentere arkiv og Start Forfra som en del af vores tv-webløsning. Tidligere var der kun mulighed for at se live tv, men nu kan de af vores kunder, der ønsker at bruge vores produkter på computeren, også få den fulde tv-oplevelse,” siger Frederik Sjørslev Søgaard.

Fakta

  • Websitet virker nu på alle de mest anvendte browsere.
  • Websitet tilpasser sig automatisk til alle skærme.
  • Eventbaseret front end så siderne opdaterer sig selv, uden at kunderne skal refreshe.
  • Opgør med plug-ins, så man fremover kun behøver at logge ind én gang.
  • Opbygning som en full-scale-single-page-app, hvor sitet indlæses som en app i browseren. Det giver hurtigere performance, end man kender det fra almindelige hjemmesider, og hvor skift mellem sider vises med animationer.