Popcorn Time slukket og lukket

Bagmanden bag Popcorn Time afslører nu, at han lukket serverne ned og slettet alle data
popcorn time
foto: Popcorn Time/ Smartbite.dk

Popcorn Time har i det seneste tid haft en masse kritik og forhindringer, hvor også danske brugere af den ulovlige streaming-tjeneste har været i søgelyset. Nu siges det angiveligt at være slut for Popcorn Time, som ifølge flere tech-sider er lukket ned for altid.

"Jeg har lukket alle serverne ned, og der er intet, jeg kan gøre for at bringe dem op igen. Jeg har også slettet alle log-filer, som kan være skadelige for andre udviklere,” sagde han til hjemmesiden Torrentfreak.com.

Besøger man den danske udgave af Popcorn Time, finder man en besked fra politiet og statsadvokaten, hvor der står: "Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet efterforsker en sag, der involverer dette domænenavn. I forbindelse med efterforskningen har statsadvokaten anmodet en dansk domstol om at få overført rettigheden til domænenavnet til statsadvokaten. Domstolen har imødekommet statsadvokatens anmodning."

Hvad er din mening om Popcorn Time?