Det skal du se i denne uge – 3 gode serier fra HBO

Vi har taget hul på en ny uge, og efterårsvejret lægger op til seriemaraton. Her er tre forslag til serier på HBO, du kan kaste dig over i den kommende uge
hbo
foto: HBO

Fear The Walking Dead
Pilot og tre første afsnit er tilgængelige (nyt afsnit hver mandag)

Hvis du elskede at følge Rick Grimes og de andre overlevende i The Walking Dead, er Fear The Walking Dead det oplagte valg. Serien, som havde premiere for et par uger siden, foregår i samme univers som den oprindelige serie, og vi får her et klarere indblik i, hvordan den apokalyptiske zombie-epidemi begyndte.

Vi kommer nemlig ind i serien, før virussen for alvor har spredt sig og skabt den barske verden, som vi kender den fra ”The Walking Dead”. Serien følger en splittet familie, hvor børnenes problemer med virkelighedsflugt og stofmisbrug bliver overskygget, da samfundet begynder at kollapse under skyggen af den forestående zombieapokalypse. Familien tvinges til at begynde på en frisk eller acceptere deres mørke side.

Mad Men
Alle sæsoner tilgængelige (1-7)

Samtlige sæsoner af den populære serie om reklamemanden Don Draper og alle hans kvindelige bekendtskaber er nu tilgængelige på HBO. Hvis du ikke blev færdig med serien eller aldrig er begyndt, skylder du dig selv at lade dig opsluge af 60’ernes New York og reklamebranchens guldalder.

Hvis du er til 60’er-mode, kontorflirt og business, bør du kaste dig over Mad Men. Der er rigeligt med underholdning til hele ugen, hvis vejret bliver helt umuligt!

True Detective
Begge sæsoner tilgængelige (1-2)

I første sæson af True Detective jagtede Woody Harrelson og Matthew McConaughey en seriemorder i Louisiana, og det var noget af en rejse, man blev taget med på som seer. Den længeventede anden sæson til mini-serien er tilgængelig på HBO, og her er der langt til Louisianas sumpe.

Serien foregår nemlig i Los Angeles, hvor en kommunaldirektørs forsvinden afbryder en lukrativ jordhandel, hvilket indleder en efterforskning, der danner en uvant alliance mellem tre politifolk og en karriereforbryder. Serien har store navne som Colin Farrell, Rachel McAdams, Taylor Kitsch og Vince Vaughn på rollelisten, så der er rig mulighed for at nyde den velspillede series otte afsnit.