Microsoft klar med ny event i oktober

Den 6. oktober afholder Microsoft en ny event, hvor de bl.a. vil afsløre nye Windows 10-smartphones, samt en hel ny Surface Pro
lumia 950
Er dette Microsofts nye Lumia 950 og Lumia 950 XL? - foto: Smartbite.dk

Sæt kryds i kalenderen den 6. oktober, for det er her Microsoft vil afsløre nye gadgets. Microsoft siges bl.a. at præsentere nye Windows 10-smartphones, som er det næste store sats for Microsofts mobiltelefoner. Ifølge flere rygter, planlægger Microsoft at lancere to nye Lumia smartphones, som bl.a. bliver døbt Lumia 950 og Lumia 950 XL.

Lumia 950 siges at blive udstyret med en 5.2 tommer QHD skærm med en opløsning på 1.440x2.560 og den kraftige 6-kernede Snapdragon 808-processor fra Qualcomm. Lumia 950 XL kommer i samme opløsning som Lumia 950, til gengæld kommer  den med en større skærm, nemlig på 5.7 tommer, samt en endnu kraftigere Snapdragon 810, bestået af en 8-kernede processor. Begge modeller siges at komme med 3GB RAM, et kamera på 20 megapixel, samt videooptagelse i 4K-opløsning.

Ny Surface
Microsoft populære tabletcomputer, Surface, siges også at være en del af eventen. Ifølge rygterne har Microsoft planner om at lancere en 14 tommer stor tabletcomputer, til forskel fra den nuværende på 12 tommer. Den store nyheder siges at være et forbedret Surface-tastatur, samt tilføjet fingeraftrykslæser.

Indtil videre ved vi at eventen begynder den 6. oktober, men hvad tidspunktet bliver, vides endnu ikke.