Glem iPhone 6S - Huawei lancerer smartphone med Force Touch

Den kinesiske it-gigant, Huawei, er i den grad kommet Apple i forkøbet med deres nye smartphone, Huawei Mate S
huawei mate s
Huawei Mate S - foto: Huawei

Huaweis nye smartphone kommer med 5.5 tommer AMOLED skærm og Gorilla Glass 4. Enheden er 7.2 mm tyk og vejer blot 156 gram. På bagsiden finder vi et 13 megapixel kamera og et 8 megapixel front kamera. enheden styres af en 8-kernede 2.2GHz processor med 64-bit, samt 3GB RAM og 128GB hukommelse.

Er det det?
Nej - det fede ved den nye smartphone er, at den omfatte Force Touch, noget vi allerede kender fra Apples armbåndsur og deres nye iPhones, som først lanceres senere på måneden. Du kan se videoen nedenfor og give en kommentar hvad du syntes om Huaweis nye smartphone.

Når ja, prisen bliver 5.199 kroner for 128GB modellen og lanceres senere på året.