LG klar med ny smartphone i G4-familien

Nu lanceres mellemklassemobilen LG G4s, der ifølge LG kommer med avanceret skærm og kamera samt premium design er inspireret af topmodellen LG G4. Den nye mobil tilbyder en imponerende oplevelse til en overkommelig pris
lg g4s
LG G4s - foto: LG

LG Electronics lancerer nu LG G4s (i visse lande kaldet G4 Beat), en prisvenlig version af den anmelderroste telefon LG G4. På trods af den lavere pris har G4s bevaret G4’s bedste features, funktioner og er ikke gået på kompromis med ydeevne eller anvendelighed.

LG G4 er udstyret med en Full HD IPS-skærm på 5,2’’, hvilket gør den klarere, skarpere og mere følsom end noget tidligere produkt, som LG har tilbudt i denne priskategori. En kraftfuld Snapdragon ™ 615-processor drevet af otte kerner på 1,5 GHz giver den perfekte balance mellem kapacitet, ydeevne og batterilevetid.

Kameraerne i LG G4s har meget imponerende specifikationer. På bagsiden finder du et kamera med 8MP, som er udstyret med LG’s eksklusive farvespektrumsensor og laserautofokus. Det manuelle kamera-mode, en af G4’s mest roste funktioner, giver dig fuld kontrol over alle detaljer i billedet. Kameraet på fronten har 5MP og er udstyret med smarte selfie-funktioner Gesture Shot og Gesture Interval Shot, som lader dig tage et eller fire billeder i træk med en enkel håndbevægelse. Det øger dine chancer for at tage det perfekte billede.

– Alt for ofte går mobiler i det midterste segment på kompromis med den samlede brugeroplevelse for at satse på enkelte superfunktioner, siger Kristoffer Ejebro, nordisk produktchef for Mobile Communications hos LG Electronics. Målet med LG G4s har været at skabe en velafbalanceret smartphone til en attraktiv pris, der klarer sig godt på alle områder, som er vigtige for forbrugeren – skærmen, kameraet, brugervenlige funktioner og et design, der kan vises frem.

Vigtige funktioner i LG G4s
Kraftfuld processor, Snapdragon 615, med ydelse og hastighed til at håndtere fuld HD 1080p -afspilning ved 60fps og optagelse ved 30 fps.
Kamera med farvespektrumsensor, der giver mere præcise farve i billedet ved at læse RGB-værdierne for de omgivende lyskilder samt det infrarøde lys, der reflekteres fra objekter i billedet.
Manuel kamera-mode, der giver dig fuld kontrol over alle detaljer i dine fotos, herunder lukkertid, ISO, eksponering og hvidbalance.
Gesture Interval Shot, en forbedring af den oprindelige Gesture Shot, der øger chancen for at tage den perfekte selfien.

Pris og tilgængelighed

 • Chipset: Qualcomm Snapdragon 615 1,5GHz Octa-Core-processor
 • Skærm: 5,2’’ med Full HD IPS LCD (1920 x 1080, 423ppi)
 • Hukommelse: 8GB eMMC ROM / 1,5GB RAM
 • Kamera: Bag 8MP / Selfie 5MP
 • Batteri: 2 300mAh (udskifteligt)
 • Operativsystem: Android 5.1.1 Lollipop
 • Størrelse: 142.7 x 72.6 x 9.85mm
 • Vægt: 139g
 • Netværk: 4G LTE / HSPA+ 42.2Mbps (3G)
 • Tilslutning: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / NFC / A-GPS / Glonass / USB 2.0
 • Farver: Metallic Silver / Ceramic White / Shiny Gold
 • Øvrigt: In-Cell Touch / Color Spectrum Sensor / Laser Auto Focus / Gesture Interval Shot / Full HD 1080p Video

LG G4s bliver lanceret i begyndelsen af september i de danske butikker til en pris på 2.990 kroner inkl. moms.