Køb togbilletten med MobilePay

Nu kører betalingen på skinner. Togrejsen kan fra i dag også betales med MobilePay, når du køber dine billetter gennem DSBs app
dsb
​​Nu kan du betale med MobilePay i DSB's app - foto: DSB

MobilePay er fra i dag et supplement til de nuværende betalingsformer hos DSB, hvor otte ud af ti DSB-kunder betjener sig af de digitale platforme, når de køber billetter. Og hos DSB er de glade for at kunne tilbyde MobilePay til deres kunder:

"De ønsker, at det skal være let og hurtigt at købe billetten. Og har kunden MobilePay på sin mobiltelefon, så kræver det ikke mange klik, før billetten er i hus via DSB appen," siger Susanne Mørch Koch, der er kommerciel direktør i DSB.

Sådan fungerer det
Når du betaler for din togbillet i DSBs app, kan MobilePay vælges som betalingsform på samme måde, som man vælger sit betalingskort. Når MobilePay vælges, skiftes der automatisk over til MobilePay. Her godkendes betalingen, og der skiftes automatisk tilbage til DSBs app - så er togbilletterne betalt.

Store forventninger til samarbejdet
Hver måned er der mere end 150.000 togrejsende, der benytter DSBs app, og forventningen er, at en fjerdedel af disse det næste halve år vil betale deres togrejser med MobilePay. Den positive forventning deler man hos MobilePay:

"For mange virksomheder er det en øjenåbner, hvor nemt og intuitivt kunderne kan klare betalinger, når de handler via apps. Vi tror på adskillige nye kunder til denne løsning, inden året er omme," lyder det fra Mark Wraa-Hansen, der er chef for Danske Banks MobilePay-organisation. Han fremhæver desuden, at Post Danmark, der har et lignende produkt, efter få måneder sælger halvdelen af deres porto med MobilePay.