iPhone 6S stærkere end aldrig før

I en ny "bendtest" video, har man afprøvet hvor stærk Apples kommende iPhone 6S model egentlig er. Kan den bøjes, eller har Apple lavet nogle ændringer. Se med i videoen her
iphone 6 buet
iPhone 6 Plus - foto: Unbox Therapy

Få dage efter Apple lancerede deres iPhone 6 og iPhone 6 Plus, begyndte de første klager at komme fra de nye brugere. Ifølge brugerne var det iPhone 6 Plus, der var den mest udsatte. Flere rapporterede om, at iPhone 6 Plus blev bøjet, efter at have haft den i lommen. I en video, lavet af Unbox Therapy på YouTube, bliver iPhone 6 Plus sat på en prøve, og her viser Unbox Therapy, hvor nemt iPhone 6 Plus bliver bøjet.

Læs også: Video: iPhone 6 Plus kan bøjes

Nu har Unbox Therapy så lavet en ny video, hvor de prøver at bøje Apples kommende iPhone 6S. Her har man fået fat i coveret af iPhone 6S, og foretaget en "bendtest", som man kalder det på engelsk. Se med i videoen nedenfor.