Her er den nye Galaxy Note 5

Så har Samsung endelig præsenteret deres nye Galaxy Note 5. Se specifikationer her
galaxy note 5
Galaxy Note 5 - foto: Samsung

Den nye Galaxy Note 5 kommer med et helt nyt design og materiale. I år har Samsung valgt at producere Galaxy Note 5 i metal og ikke længere plastik, som de hidtil har gjort. Den nye Note er 0.9 mm tyndere end forgængeren og måles i dag 7.6 mm. Den vejer 171 gram og kommer i fire forskellige farver, hvid, sort, guld og sølv.

Note 5 kommer med en 5.7 tommer skærm, som omfatter Samsungs Super AMOLED-teknologi med en opløsning på 1.440 x 2.560 pixels og en pixeltæthed på 518 pixels per tomme. Den drives af et 8-kernet 64-bit Exynos processor og 4GB RAM. Dens interne hukommelse ligger på 32GB og 64GB, så der er rigelig plads til billeder og video.

Kameraet er på 16 megapixel med optisk billedstabilisering og et 5 megapixel frontkamera. Note 5 kommer med Android 5.1 Lollipop og Samsungs TouchWiz-tilpasning.

Hvad prisen bliver har Samsung ikke nævnt noget om endnu, samt ved vi heller ikke hvornår den udkommer til Danmark. Men mon ikke den lanceres engang i september måned, nu hvor lanceringsdatoen er sat til den 21. august i USA?