Glem 4K, Samsung arbejder på 11K

Samsung har en tendens til at eksperimentere med futuristiske teknologi, og nu er de på den igen. Denne gang arbejder Samsung på deres skærme, som ifølge kilder, vil omfatte 11K opløsning, altså 11 gange HD
galaxy s6
Galaxy S6 - foto: Samsung

Ifølge folkene bag ETNews, arbejder Samsung på en smartphone-skærm med en super 11K opløsning.

Samsung har allerede lanceret produkter med 4K og 8K, nemlig deres fladskærme med bøjet OLED skærme, men det siges ikke at stoppe her. Med 11K opløsning, vil Samsungs futuriske skærme have en pixeltæthed på 2.250 ppi, hvilket ville sætte de nuværende skærme til skamme.

Hvorfor sigte efter 11K opløsning?
Når en skærm tilbydes på sådan en høj kvalitet, vil fjernsynet og smartphonen kunne tilbyde 3D visuelle effekter uden at skulle tag de grimme indrammede briller på.

Hvornår Samsung vil lancere deres første smartphones med 11K, er endnu ikke bekræftet af Samsung.

Samsung siges at være i samarbejde med den sydkoreanske regering - som netop har investeret, næsten 27 millioner, i et projekt, som vil vare de næste 5 år. Planen er at afsløre 11K panelet ved Vinter-OL i Pyeongchang i 2018.