Samsung lancerer 5,6 mm tynd tablet

Den sydkoreanske it-gigant, har netop præsenteret verdens tyndeste tablet, på blot 5,6 mm. Se pris og tilgængelighed her.
galaxy tab s2
Galaxy Tab S2 - foto: Samsung

I dag præsenterede Samsung deres nye Galaxy Tab S2, efterfølgeren til Galaxy Tab S. Med sine kun 5,6 mm er det den hidtil tyndeste tablet fra Samsung, også tyndere end Apples iPad 2, som måler 6,1 mm. Den nye Galaxy Tab S2 er udformet i stilrent design og en metalramme rundt omkring.

"Med sin Super AMOLED-skærm er Galaxy Tab S2 perfekt til fremvisning af alle typer digitalt indhold, lige fra digitale tidsskrifter og e-bøger til billeder og video. Den høje ydeevne og de smarte funktioner som findes på indersiden gør også Galaxy Tab S2 perfekt til arbejdsbrug", skriver Samsung på deres hjemmeside.

”Vi kan se, at tabletten efterhånden bliver brugt til lidt af hvert. Man tager ikke kun tabletten med rundt i hjemmet, men også med sig på farten. De forskellige brugssituationer øger kravene til både ydeevne og skærm. Derfor er vi glade for at kunne præsentere Galaxy Tab S2, som er designet til at passe til både underholdning og arbejde,” forklarer Claus Holm, landedirektør, Samsung Danmark.

Som at bladre i en bog
Galaxy Tab S2 er optimeret til at give dig den bedste visuelle oplevelse uanset om du læser eller surfer på nettet. Ved at efterligne følelsen af at blade i et magasin eller en bog bliver læsning af digitalt indhold mere bekvemt. Læseoplevelsen foregår sømløst uden unødvendig scrollen.

Den forbedrede Super AMOLED-skærm gør online-shopping til en fornøjelse. Billeder gengives i naturlige toner og virkelighedstro farver med dyb kontrast. Uanset om du ligger på sofaen eller sidder på terassen tilpasses skærmens lysstyrke automatisk, så du kan bruge tabletten i længere tid ad gangen uden at anstrenge øjnene.

Produktivitet og multitasking
Lav dine festinvitationer eller hold styr på familiens budgetter ved hjælp af de præ-installerede Microsoft Office-programmer. Dokumenterne kan lagres i skyen ved hjælp af OneDrive og der følger 100GB med gratis i to år. Den nye funktion ’Multitasking’ lader dig køre to programmer samtidig med pop-up-vinduer, der gør navigering mellem programmer super enkelt. For at give lidt ekstra fleksibilitet kan der købes et separat cover, der indeholder tastatur og indbygget touchpad.

Samsung Galaxy Tab S2 findes i størrelserne 9,7 og 8,0 tommer (Wi-Fi og 4G) med 32GB hukommelse og plads til microSD på op til 128GB. Alle udgaver af Galaxy Tab S2 kommer i butikkerne til august 2015 til en pris på hhv:

  • Galaxy Tab S2 8 (Wi-Fi) - 3.499 kr.
  • Galaxy Tab S2 8 (4G) - 4.199 kr.
  • Galaxy Tab S2 9,7 (Wi-Fi) - 4.299 kr.
  • Galaxy Tab S2 9,7 (4G) - 4.999 kr.