iPod'en lever. Apple lancerer ny iPods

Apple lancerer iPod Touch, Nano og Shuffle i forskellige farver. Se pris og tilgængelighed her
ipod touch
iPod Touch - foto: Apple

Apple er klar med nye iPods, som bl.a. kommer i nye farver, heriblandt space grey, sølv, guld, pink og blå. iPod touch er udstyret med et nyt iSight-kamera på 8 megapixel, som tager smukke billeder, et forbedret FaceTime HD-kamera til endnu bedre selfies, den Apple-udviklede A8-processor med 10 gange så hurtig grafikydeevne, der giver en mere levende spiloplevelse, samt endnu bedre mulighed for at holde styr på træningen takket være M8-bevægelseshjælpeprocessoren.

Med den netop lancerede Apple Music-tjeneste kan medlemmer nyde godt af spillelister sammensat af nogle af verdens dygtigste musikeksperter, holde sig up to date om det nyeste inden for musikverdenen med radiokanalen Beats 1, der sender globalt 24/7, samt kommentere eller synes godt om backstage-billeder og -videoer, som deres favoritkunstnere deler direkte på Connect.

“iPod touch giver kunder over hele verden adgang til Apple Music, App Store og iOS, verdens mest avancerede styresystem til mobile enheder, for helt ned til 1.749 kr,” fortæller Greg Joswiak, der er Apples vicedirektør for markedsføring af iPhone, iPod og iOS. “Med store forbedringer som A8-processoren og iSight-kameraet på 8 megapixel kan vores kunder bringe deres spiloplevelse op på et højere niveau, tage endnu smukkere billeder og nyde den musik og de TV-udsendelser og film, som de bedst kan lide.”

A8-processoren, der også anvendes i den revolutionerende iPhone 6, giver spillelystne brugere mulighed for at spille medrivende spil i flere timer ad gangen, uden at batteriet løber tørt for strøm. iPod touch er en af de absolut foretrukne platforme til mobil gaming i hele verden, og dens 4" Retina-skærm og omfattende udvalg af spil er blevet yderligere forbedret med en utrolig grafikydeevne og tusindvis af Metal-optimerede spil. Med de avancerede iSight- og FaceTime HD-kameraer kan iPod-brugere – for første gang nogensinde – more sig med populære funktioner som slowmotion og serieoptagelse, når de foreviger minder og hverdagsøjeblikke på smukke billeder og videoer. Tre gange så hurtigt Wi-Fi gør det muligt for brugere at holde kontakten med venner og familie gennem FaceTime-opkald og downloade film og TV-udsendelser helt uden besvær.

Priser og tilgængelighed
Priserne på den nye iPod touch starter ved 1.749 kr. for modellen på 16 GB, 2.199 kr. for 32 GB og 2 649 kr. for 64 GB, og alle iPod-modellerne i de fem splinternye farver kan købes fra og med i dag gennem Apples online butikker. iPod touch fås nu også for første gang nogensinde i en model på 128 GB for 3.499 kr.

iPod Nano og iPod Shuffle
Udover iPod Touch, så lancerer Apple også iPod Nano og iPod Shuffle i nye farver, nemlig space grey, sølv, guld, pink og blå. iPod Nano lanceres til 1.399 kroner og kommer i 16GB hukommelse, mens iPod Shuffle med dens 2GB hukommelse får en pris på 429 kroner.