Se hvem der sletter dig på Facebook

Nu kan du hente en app, det gør det nemt at finde ud af, hvem af dine venner, der sletter dig fra deres venneliste
facebook
foto: Facebook

Har du før oplevet, at dit antal af venner på Facebook pludseligt er faldet? Her er grunden hvorfor: De fjerne dig fra deres venneliste. Men hvem er det lige der har slettet dig?

Ja, nu findes der en app der give dig et overblik over dine Facebook venner, samt hvem der har slettet dig fra deres venneliste. Appen hedder "Who Deleted Me" og kan hentes gratis til iOS, Android og som tilføjelse til Google Chrome browseren.

Appen fortæller fx om brugeren har slettet profilen, eller blot har slettet dig fra deres venneliste, samt om brugeren har blokeret dig. Dog har appen fået dårlig anmeldelser både til iOS og Android. Bl.a. skriver brugerne at appen ikke fungere og tit går ned. Måske er der blot tale om en lille fejl på appen, som med stor sandsynlighed vil blive opdateret snarest muligt.

Har du hentet appen? Hvis ja, hvad synes du så om appen?