Billeder af iPhone 6S lækkes på nettet

De første billeder af iPhone 6S er blevet lækket på nettet. Udover billederne, er der også blevet lækket informationer omkring dens kamera
iphone 6
iPhone 6 - foto: Smartbite.dk

Så er tid til nye iPhone rygter. De første billeder af iPhone 6S er netop blevet lækket på nettet, som du kan se længere ned. Sammenligner vi billederne af iPhone 6S med den nuværende iPhone 6, så er der ingen forskel på de to smartphones. Designet på iPhone 6S er identisk med den fra iPhone 6.

Jamen hvad kan vi så forvente af iPhone 6S?
Ifølge de seneste lækkede informationer, vil iPhone 6S bl.a. komme med et 12 megapixel kamera - den nuværende iPhone har et kamera megapixel på 8.

Var det dét?
Nej, iPhone 6S siges også at kunne optage i 4K videoer - 4K er fire gange HD. Udover kameraet så vil iPhone 6S blive udstyret med Apples A9 chip og 2GB RAM.

Touch Force?
Da Apple tilbage i 2014 præsenterede Apple Watch, afslørede de en funktioner på Apple Watch, som endnu ikke findes på iPhone, iPad eller iPod. Funktionen kaldes "Touch Force", som giver brugerne muligheden at presse hårdere på skærmen, hvorefter en ny funktioner eller handling dukker op. iPhone 6S og 6S Plus rygtes at komme med denne funktioner, men dette er endnu ikke er blevet bekræftet af Apple.

Klik for at forstørre billede
iphone 6s
iphone 6s
iphone 6s
iphone 6s