I aften lanceres iOS 8.4 og Apple Music

Apple lancerer i aften en ny iOS 8 opdatering, samt deres nye musiktjeneste, Apple Music. Se her hvad Apple Music er og hvad den kan
apple music
Apple Music - foto: Apple

Den 8. juni 2015 løftede Apple sløret for Apple Music: en enkelt, intuitiv app, som kombinerer alle de optimale måder at høre og bruge musik på – alt sammen på ét sted. Apple Music er en musikstreamingtjeneste og en verdensdækkende radiostation fra Apple, der sendes døgnet rundt. Det er en fantastisk ny måde for musikfans at kommunikere med deres yndlingskunstnere på, skriver Apple bl.a. på deres hjemmeside.

Apple Music kombinerer klodens største og mest varierede musiksamling med ekspertviden fra en række af de største autoriteter på området, som har programmeret spillelister til iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC, Apple TV og Android-telefoner. Apple Music bliver tilgængelig fra i dag kl 17. i mere end 100 lande.

Apple Music er en app, som giver dig hele Apple Music-kataloget lige ved hånden, på tværs af alle dine yndlingsenheder. Med udgangspunkt i de musiknumre, du allerede kender – enten fra iTunes Store eller ridsede CD'er – vil al din musik nu ligge ét sted sammen med Apple Music-kataloget, der indeholder mere end 30 millioner sange. Du kan streame alle mulige sange, album og spillelister efter eget valg – eller bedre endnu, du kan lade Apple Music gøre arbejdet for dig.

Ud over udvælgelse med rigtige mennesker bag står Siri også klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige numre og få glæde af alle fordelene ved Apple Music. Du kan f.eks. bruge Siri ved at sige: “Spil de bedste sange fra 1994,” “Spil den bedste sang med FKA Twigs” eller “Hvilken sang toppede hitlisten i februar 2011?”

Apple Music Radio
Beats 1, den første live radiostation fra Apple nogensinde, der udelukkende fokuserer på musik og musikkultur, vil sende live til mere end 100 lande. Beats 1 er en 24-timers lytteoplevelse med en række kendte og toneangivende DJ's ved roret: Zane Lowe i Los Angeles, Ebro Darden i New York og Julie Adenuga i London. Lyttere over hele kloden vil få adgang til den samme fænomenale sendeflade på samme tid. Spændende programmer på Beats 1 byder på eksklusive interviews, gæsteværter og det bedste fra musikkens verden her og nu.

Apple Music Connect
Kunstnere og musikfans kan nu kommunikere direkte med hinanden på en fantastisk ny måde: Connect i Apple Music. Med Connect kan kunstnere dele tekster, fotos og videoer eller endda udgive nye numre direkte til deres fans, alt sammen via iPhone. Fans kan kommentere eller synes godt om det, en kunstner har lagt ud, og dele det via Beskeder, Facebook, Twitter og mail. Og hvis du lægger en kommentar, kan kunstneren svare dig direkte.

Priser og tilgængelighed
Fra og med den 30. juni bliver musikfans over hele verden inviteret til at prøve et gratis medlemskab i 3 måneder, og derefter koster et abonnement $9,99 om måneden. Der tilbydes også et familieabonnement, som dækker op til seks personer i husstanden, for kun $14,99 om måneden.

Du kan hente iOS 8.4 i aften kl 17.