Waoo! er klar med Out-of-Home TV

Nu kan Waoo!’s tv-kunder tage deres kanaler med, når de forlader hjemmets fire vægge. Med den nye Out-of-Home service kan kunderne se tv, hvor de vil, fra en iPad eller bærbar – og servicen koster ikke ekstra
familie
foto: Waoo!

Sommer rimer på hængekøje, sommerhus og strandtur, og fra og med i år kan Waoo!-kunder udover solcreme og badebukser desuden putte hjemmets tv-kanaler ned i ferietasken. Waoo! er nemlig klar med en feature, så kanalerne der i dag kan ses på Waoo! Web TV, fremover også kan tilgås andre steder end fra fiberforbindelsen i hjemmet.

”Det er en feature, vi ved, kunderne gerne vil have, og derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde den uden ekstra omkostninger for kunderne,” siger Waoo!’s direktør, Jørgen Stensgaard.

Han er glad for at kunne præsentere Waoo! Out-of-Home servicen på tærsklen til sommerferien, for netop i ferien er behovet for at kunne tage tv-kanalerne med sig stort.

”I sommerperioden foretrækker mange at være alle andre steder end hjemme i stuen, men man betaler jo stadig for sine tv-kanaler derhjemme. Med Out-of-Home kan man nu se Tour de France på stranden eller sine yndlingskanaler i sommerhuset. Det kræver blot en internetforbindelse og en iPad eller en bærbar,” siger Jørgen Stensgaard.

Live tv og filmleje
Det er imidlertid ikke kun tv-kanalerne, der kan tages med ud af hjemmet. Waoo! åbner også op for leje af film fra Waoo! Bio, selvom man ikke er på sin egen fiberforbindelse.

”Streaming har bidt sig fast, og tv-kunder bliver stadig mere mobile og individualistiske, og det fordrer en større fleksibilitet fra vores side. Out-of-Home servicen taler til dette behov. Vores fiberkunder, som har købt en tv-pakke, skal altså også kunne se tv, når og ikke mindst hvor de vil. Og de skal ligeledes have mulighed for at have adgang til filmleje uden for hjemmet, ligesom de har derhjemme,” siger Jørgen Stensgaard.