Apple opgiver iPod'en

Apple har tilsyneladende opgivet iPod'en, efter at have fjernet linket på deres hjemmeside. Dog kan den stadig købe på siden
ipod nano
iPod Nano - foto: Apple/ Smartbite.dk

Tilbage i 2001, præsenterede Steve Jobs den første iPod nogensinde, der kunne rumme 1.000 sange i ens lomme. Før iPod'en bliver udgivet, var Apple i store vanskeligheder. Virksomheden var tæt på at dø, men blev reddet af Steve Jobs og hans geniale idé, nemlig iPod'en og den populære iTunes.

Siden da, har man lanceret en række forskellige udgaver af iPods, såsom iPod Shuffle, iPod Nano og iPod Touch. I dag bliver der solgt mere end 2.6 millioner enheder på et kvartal, til en værdi af 2.7 milliarder kroner. Dog er tallet lille, sammenlignet med salget af iPhone, iPad og Mac.

Årsagen til dette kunne være, at flere vælger at høre musik fra deres iPhone og ikke længere købe en ekstra enhed for at høre musik på.

Apple har i mandags valgt at fjerne linket til deres iPod på deres hjemmeside, dog kan man stadig købe en iPod fra deres hjemmeside, hvis man ønsker. Du skal blot klikke på "Store" og vælge "Shop iPod".

Hvad er din mening om, at iPod'en ikke længere vil blive produceret?