Mest solgte mobiler i april

Tallene for de mest solgte mobiltelefoner i april er klar, og en ny flagskibs-smartphone har gjort sit klare indtog på april måneds top 10
galaxy s6 edge
Galaxy S6 Edge - foto: Samsung

Vanen tro - fristes man næsten til at sige - ligger Apples uhyre populære iPhone 6 øverst på april måneds top 10 over mest solgte mobiltelefoner. Også den lidt større udgave af Apples populære telefon, iPhone 6 Plus, er på listen, men denne gang har en ny smartphone gjort sit indtog i den øverste del af listen. Det er naturligvis Samsungs nyeste satsning, Samsung Galaxy S6 og S6 Edge. De første salgstal indikerer, at danskerne foretrækker det flotte buede design på Galaxy S6 Edge, som sniger sig ind på en tredjeplads, men den mere almindelige Galaxy S6 er dog lige i hælene på en fjerdeplads.

Det er dog ikke kun de to populære producenters nyeste telefoner, der trækker i danskerne, når de skal købe ny smartphone. Også lidt ældre modeller, som Apples iPhone 5s og Samsungs Galaxy S5 er at finde på listen, hvor især iPhone 5s tydeligvis stadig er populær med en flot andenplads.

Ser man bort fra Apples og Samsungs dominans, så finder man en god budget smartphone fra den kinesiske producent Huawei på en solid femteplads. På syvendepladsen er Sonys Xperia E4G smartphone, som tilbyder adgang til det lynhurtige 4G-netværk til en overkommelig pris. Sony runder også top 10 af med deres seneste flagskib, Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact.