Glem printeren - lav din underskrift på din mobil og tablet

Det kan være en langsommelig proces, hvis man modtager et dokument online, som skal underskrives og sendes tilbage. Men i stedet for at finde printer og scanner frem, så kan det hurtigt klares via din tablet eller smartphone. Vi viser dig her hvordan
adobe reader
Adobe Reader - foto: Adobe

Er du træt af at skulle finde printer og scanner frem, hver gang du sender et dokument med en underskrift? Så er der gode nyheder, for det behøver du ikke mere. Der findes flere muligheder for at underskrive dokumenter direkte på din smartphone eller tablet, og det kan gøres uden brug af en stylus pen.

Hvis man kender til filformatet PDF, så har man sikkert også hørt om Adobe Reader, der gør det muligt at åbne hvilken som helst PDF. Adobe Reader findes både til iOS og Android, og deri finder man en feature, der gør det muligt at underskrive direkte i det online dokument. Alt, du skal gøre, når du har downloadet applikationen, er:

  • Åbne det dokument, hvor du vil lave en underskrift
  • Vælge skriveikonet i menulinjen
  • Vælge underskriftsfeaturen, der er helt til højre i menuen
  • Vælge det sted på dokumentet, hvor du tilføjer din signatur
  • Lave din underskrift og gemme dokumentet

Så let er det at tilføje en underskrift til dit dokument – helt uden printer.

Her kan du downloade Adobe Reader gratis til iOS og Android.