Giv blod og få et PlayStation-spil

En ny kampagne fra Giv Blod skal skaffe flere mandligere bloddonorer. Som tak for deres gode gerning, får alle et PlayStation-spil
giv blod
foto: Giv Blod

GivBlod og PlayStation Danmark har indgået et bloddryppende samarbejde, hvor bloddonorer kan donere blod og som tak for hjælpen få et computerspil og chancen for at vinde en PlayStation 4. Samarbejdet skal få flere mænd til at give blod og til at tilmelde sig som bloddonor, da der er stor mangel på netop mandlige bloddonorer.

Få et PlayStation-spil
Ved arrangementet kan allerede tilmeldte bloddonorer give blod (såfremt de er tapbare). Alle, som enten donerer blod eller tilmelder sig som bloddonor hos GivBlod ved arrangementet, får som tak for deres gode gerning det nye PS4-spil Bloodborne eller et andet PlayStation-spil. Et slag med en terning afgør præmien. Samtidig er alle, der giver blod eller tilmelder sig og får testet blodtype ved arrangementet, med i konkurrencen om at vinde en unik bloodborne-PlayStation 4.

Om arrangementet på ITU (IT Universitetet på Amager – lige ved Metro st.)

Dato: Mandag den 23. marts
Tidspunkt: 12.00 – 17.00
Sted: ITU i København, Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S
Lokale: Atrium (indgangshallen)

Du kan også tilmelde dig online på givblod.dk