Apple klar med ny event den 9. marts

Om mindre end to uger, vil Apple afholde en ny begivenheden. Her siges Apple bl.a. at afsløre deres første armbåndsure, som går under navnet, Apple Watch
watch
Watch - foto: Apple

På invitationen, som Apple har udleveret til pressen, står der på engelsk "Spring Forward", som hentyder til deres kommende ur. Begivenheden vil blive vist online på Apples hjemmeside under "apple.com/live".

Under begivenheden vil Apple bl.a. fortælle lidt mere om Apple Watch og dens specifikationer, såsom batterilevetid, styresystem, pris og lancering. Indtil videre ved vi at, enheden omfatter retina-skærm, kan vise billeder, måle puls til motion, viser kontaktpersoner, styre dit Apple TV, bruges som walkie talkie, samt kan den modtage telefonopkald, dog kræver det en iPhone 5 eller nyere.

Men det er ikke alt hvad uret kan. Den kan bl.a. vise GPS, bruges til cykling og løb eller også kan man bruge sit ur til at betale beløbet i butikkerne med Apples nye Apple Pay.

Udover Apple Watch, siges der, at Apple muligvis vil præsentere en ny musik-tjeneste, som angivelig vil blive lanceret engang i år.