LG klar med 20 nye UHD TV i 2015 - fra 4K op til 8K

2015 bliver skarpere og mere detaljerigt end nogensinde før. Det gælder i hvert fald for forbrugere, der køber en af LG’s nye TV-modeller i mellem- eller premium segmentet
lg tv 2015
CES 2015 - foto: LG

Under CES 2015 i Las Vegas præsenterede LG flere nye HD-modeller med opløsning op til 8K med fantastisk billedkvalitet, hvor den mindste detalje ses med utrolig skarphed.

- Vi hos LG er meget stolte over at sidde i førersædet, når det gælder TV-udvikling. I år kan vi tilbyde markedets mest varierede udbud af ULTRA HD-TV fra 40 til 105 tommer med opløsning helt op til 8K, siger Erik Åhsgren, nordisk produktspecialist i Home Entertainment hos LG Electronics. Med det brede sortiment i 2015 gør vi ULTRA HD tilgængeligt til en betydelig større målgruppe. Nu hvor vi kan tilbyde modeller med både OLED og LCD i forskellige prisklasser, er jeg overbevist om, at LG har et TV til enhver smag og lejlighed.

ULTRA HD som passer til de fleste
LG var i 2012 de første i verden med både OLED og ULTRA HD, og har hvert år siden da udvidet sortimentet af TV-modeller med disse teknologier. I løber af 2015 vil valgmulighederne være større end nogensinde før, da størstedelen af LG’s LCD-modeller og alle nye OLED-modeller har ULTRA HD-opløsning. For de kræsne som kræver ekstrem høj billedkvalitet, er der syv forskellige OLED-serier, mellem 55-77 tommer, at vælge imellem. For dem med meget stor stue lancerer LG den gigantiske 105 tommer LGUC9 med 21:9 format og 5K-opløsning. Derudover introducerer LG et 98-tommer 8K-TV, der har 16 gange så høj opløsning som Full HD.

I premium segmentet med 4K-opløsning lancerer LG LED LCD-modeller med Wide Color Gamut-teknologi, quantum dot-teknologi samt almindelig LCD-teknologi i både fladt og buet design. Derudover lanceres flere 4K LED LCD i mellemsegmentet i en række forskellige størrelser.

For at flere kan nyde den fantastiske detaljerigdom som ULTRA HD skaber, samarbejder LG med flere af verdens førende indholdsleverandører - inklusiv Netflix. I 2015 kommer Netflix-kunder blandt andet til at kunne se de populære serier House of Cards og Marco Polo i 4K på deres LG ULTRA HD-TV. LG har også integreret sin avancerede 4K opskaleringsalgoritme i de nye ULTRA HD-modeller, hvilket betyder, at materialet i lavere opløsning såsom SD, HD og Full HD opskaleres til næsten ULTRA HD-kvalitet.

Pris og tilgængelighed
Modelnavn, detaljerede specifikationer, pris og tilgængelighed for LG’s kommende 2015 ULTRA HD TV-modeller offentliggøres, når lanceringen nærmer sig.