Samsung Galaxy A3 og Galaxy A5 rammer snart de danske butikker

Den 30. januar lander Samsungs to nye smartphones Galaxy A5 og Galaxy A3 på hylderne
samsung galaxy a3 a5
Galaxy A3 og A5 - foto: Samsung

Fra og med i dag kan du forudbestille de nye stilrene telefoner med smarte funktioner til sociale netværk. Telefonerne har en metalramme og er specielt designet til yngre brugere, som let vil kunne fange hverdagens specielleøjeblikke og dele dem på de sociale medier.

”Vi stræber efter at udvikle smartphones, der appellerer bredt, men som stadig er i front, når det kommer til sociale tendenser og design. Med vores seneste tilføjelse sætter vi social interaktion og brugeren i fokus”, siger Jimmy Voss, Sales Manager for IM i Samsung Danmark.

Enestående design til en god pris
Galaxy A5 og Galaxy A3 er Samsungs tyndeste smartphones til dato og er designet til dem, som efterspørger et enkelt og stilrent design. Med Galaxy A5 og Galaxy A3 kan du skabe din personlige smartphone, ikke kun på grund af en lang række forskellige funktioner, men også med hensyn til farve og størrelse - Galaxy A5 har en 5-tommer skærm og Galaxy A3 en 4,5-tommer skærm, og begge telefoner kommer i farverne Peal White, Midnight Black, Platinum Silver og Champagne Gold.

Social interaktion hvor du er i fokus
Begge modeller har et 5 megapixel kamera og innovative funktioner, der gør det nemt at tage selfies. Funktioner som ”Ultra Wide Shot" og "Auto Selfie Mode” gør det muligt at tage et selfie ved hjælp af stemmen eller et vink med hånden og med det samme dele det på sociale medier. Når du foretager et opkald, reducerer "Always Clear Voice Auto Control"-funktionen støj fra omgivelserne, og uploading af billeder og videoer til sociale medier er hurtigt og nemt takket være 4G.

Galaxy A7 på vej
Senere i kvartalet lanceres Galaxy A7, som med en 5,5-tommer skærm er perfekt til dig, der bruger din smartphone til at se film, eller som ønsker at gøre flere ting på én gang - Galaxy A7 har nemlig ”Multiwindow”, en skærmtilstand, der gør det muligt at have flere apps åbne samtidig.

Fakta:
Galaxy A5 og A3 er tilgængelige i butikkerne fra 30. januar og kommer i farverne Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver, og Champagne Gold. Prisen for A5 er 3.300 kr og 2.500 kr for A3. Galaxy A7 er i butikkerne i slutningen af første kvartal og vil være tilgængelig i samme farver som A5 og A3. Prisen er endnu ikke fastlagt.