Tysk virksomhed klar med ny smartphone

Fra første kvartal 2015, vil den tyske firma, Linshof, lancere virksomhedens første smartphone og tablet
linshof i8
Linshof i8 - foto: Linshof

Det tyske it-selskab, Linshof, er klar med deres første smartphone og tablet, som siges at komme i første kvartal 2015. Selskabet hævder, at man vil lancere en 5 tommer Super AMOLED Android smartphone, som angivelig vil gå under navnet Linshof i8. Enheden kommer med en 8 x 2.1 GHz (octa-core) processor, 3GB RAM, 80GB lagerplads, et 13 megapixel kamera og et 8 megapixel front kamera.

Smartphonen siges at være ultra-tynd, men hvor tynd den bliver, bliver det ikke nævnt noget om. Enheden omfatter også GPS, Bluetooth, NFC, USB-port, 4G og kommer naturligvis med Android 5.0 Lollipop.

Tabletten, som altså omfatter en 10 tommer 4:3 AMOLED display, med en opløsning på 2048x1536 pixels og IPS, byder på 80GB lagerplads, 3GB RAM, 8 x 2.1 GHz (octa-core) processor, 13 megapixel kamera og et 8 megapixel front kamera.

Enheden siges også at være ultra-tynd og have samme tilslutninger, som smartphonen.

Prisen på smartphonen ligger på 380 dollar, altså 1.990 kroner uden moms, mens tabletten lidt billigere, 360 dollar, 1.885 kroner uden moms.