Top 10: De bedste spil-apps 2014

Hvilke spil-apps har været de bedste i år? Her er Smartbites top 10 bedste spil-apps 2014
2014 spil apps
Top 10 bedste spil-apps 2014 - foto: Smartbite.dk

10. Epoch.2

Epoch er en robot, der er programmeret til at finde og beskytte en meget vigtig person, nemlig Prinsesse Amelia. Din mission er at hjælpe Epoch med at finde Prinsessen, men pas på, da der er fjender undervejs.
Hent appen her: Epoch.2

9. Angry Birds Epic

Angry Birds Epic kommer med nye verdener, nye eventyrer og nye udfordringer. Udforsk forskellige øer og deltag i kampen mod grisene.
Hent appen her: Angry Birds Epic

8. Lightomania

Gå ikke glip af en chance for at prøve en ny kombination af vanedannende gameplay, komisk stil og udfordrende opgaver. Hjælp de to nuttede fuzzy tyve med at stjæle alle pærer på deres vej, eftersom de er afhængige af lyset. Lad pæren jagt begynde!
Hent appen her: Lightomania

7. Angry Birds Stella

Hjælp den smukke fugl, Stella og hendes eventyrlystne venner, med at beskytte Golden Island fra den grådige onde prinsesse og hendes små grise. Behersk fantastiske superkræfter og spil over 120 aktion-fyldte niveauer!
Hent appen her: Angry Birds Stella

6. Retry

Styr et lille, men irriterende fly fra din smartphone og prøv at komme forbi forskellige forhindringer. Det kræver tålmodig og præcision for at klare de forskellige banner. Hvis du taber, kan du blot prøve igen og igen og igen, indtil det lykkedes det.
Hent appen her: Retry

5. Skyline Skaters

Tag ud med de seje Skyline Skaters - Hjælpe skaterne med at flygte fra myndighederne! Udfør farlige spring fra bygning til bygning. Vælg mellem forskellige karakter - hver med deres egne unikke evner og tricks! Konkurrér mod dine venner om at få den bedste highscore. Opgradere nye skateboards for at opnå nye fordele og muligheder.
Hent appen her: Skyline Skaters

4. Stick Hero

Stick Hero er en sjov og udfordrerne spil, som kræver mere end bare præcision. Tryk på skærmen for at strække pinden, så pinden er lang nok til at komme på den anden side af platformen. Bliver pinden for kort eller for lang, er spillet slut og du skal starte forfra.
Hent appen her: Stick Hero

3. Smash Hit

Tag en surrealistisk rejse gennem en overjordisk dimension, der bevæger sig i harmoni med lyd og musik. Brug kuglerne til at smadre og bryde de smukke glas objekter. Spillet kræver fokus, koncentration og timing for at komme så langt som muligt.
Hent appen her: Smash Hit

2. Feed Me Oil 2

Har du brug for lidt hjernegymnastik? Så download den nye spilleapp, Feed Me Oil 2. Velkommen til en underlig og vidunderligt sted, hvor jorden er bogstaveligt talt i live! Dit job er at få olien fra den brudte rør til munden på de mærkelige skabninger. Det bliver ikke nemt, da du bliver nødt til at bruge sjove redskaber, såvel som din hjerne for at løse opgaven.
Hent appen her: Feed Me Oil 2

1. God of Light

Læn dig tilbage og gør dig klar til en fantastisk tur, i en verden fuld af eventyr. Gods of Light er en nytænkende puzzle spil, der tilbyder utrolig flot grafik og eksklusive soundtracks. Du skal rede universet fra det truende mørke ved at afspejle, splitte, kombinere og teleportere lysets stråler gennem forskellige objekter.
Hent appen her: God of Light

kategorier: 
Quick Text: 
Spil