Nokia lancerer iPad mini klon

Nokia er tilbage med virksomhedens nye enhed, nemlig en Android tablet, som muligvis kan forveksles med Apples iPad mini 3
nokia n1
N1 - foto: Nokia

Nokias første Android tablet, som indgår under navnet Nokia N1, omfatter en 7.9 tommer skærm, ligesom iPad mini, opløsningen er på 2048 x 1536 pixels, ligesom iPad mini, mens designet også ligner noget taget fra iPad mini.

Dog er Nokia N1 både tyndere og vejere mindre end iPad mini 3. Enheden kommer med 8 megapixel kamera, 5 megapixel front kamera, 2GB RAM, 32GB hukommelse, samt findes den i farverne sort og hvid og kører selvfølgelig Android 5.0 Lollipop. Nokia N1 benytter sig af det nye ledningsformat, USB Type-C, som er en forbedret og hurtigere mini-USB, der kan sættes ind uanset hvilken vej man vælger.

Enheden siges i første omgang at blive lanceret i Kina til 250 dollar og vil derefter komme til flere europæiske lande.

kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
Nokia