Windows appbutik nu med over 500.000 apps

Microsoft har netop bekræftet at deres Windows appbutik nu runder over en halv million apps
windows store
foto: Microsoft

Windows Phone-brugere kan nu glæder sig til endnu flere apps på Windows appbutikken. Den amerikanske it-gigant, Microsoft, har netop bekræftet at deres appbutik nu har nået ny milepæl. Windows Phone Store og Windows Store runder tilsammen 525.000 apps.

I august fortalte Microsoft, at Windows Phone Store havde 300.00 apps at vælge i mellem. Tallet er nu steget. Windows Phone Store alene står får 340.000 apps, mens Windows Store til desktop omfatter 187.000 apps.

Sammenligner vi Googles og Apples appbutik, så har Microsoft en lang vej foran sig. Google Play omfatter over 1.3 millioner apps, mens der er over 1.25 millioner apps på App Store.