Microsoft lancerer sin første Lumia smartphone

For første gang nogensinde lancerer den amerikanske it-gigant, Microsoft, sin første smartphone. Den nye Lumia 535 kommer med en 5 tommer skærm og dobbelt sim-kort
lumia 535
Lumia 535 - foto: Microsoft

Microsoft har netop lanceret to nye Lumia enheder på markedet: Lumia 535 og Lumia 535 med dual sim-kort. Dette er Microsoft første smartphone eftersom Microsoft for første gang har sit eget logo stemplet på bagsiden af smartphonen.

Enheden kommer med en 5 tommer qHD-skærm med Gorilla Glass 3, 1.2 GHz Snapdragon 200 quad-core processor, 1GB RAM, 8GB intern hukommelse, gratis 15GB OneDrive lagring, indbygget Microsoft Outlook og Skype, og kommer selvfølgelig med Windows Phone 8.1.

Kameraet ligger stadig på 5 megapixel, men har dog fået en lille opdatering, som fx autofokus og LED-blitz. Enheden er 8.8 mm tyk og kommer i fem forskellige farver, sort, hvid, grøn, orange og cyan til en pris på cirka 1.200 kroner. En dansk lanceringsdato er endnu ikke nævnt.

kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
Microsoft