Dropbox og Office fletter sammen

Office og Dropbox kommer til at tale endnu bedre sammen på din telefon, tablet og online
dropbox office
foto: Dropbox

Fra i dag kan du bruge Dropbox på din Office pakke fra din telefon, tablet, computer eller online. Du skal blot opdatere din Dropbox og Office app. Udrulningen vil i første omgang blive tilgængelig til alle iOS-brugere. Android-brugerne må vente lidt endnu, men skulle ifølge Dropbox være tilgængelig om et par uger.

En af årsagen hvorfor Dropbox har valgt at starte partnerskab med Microsoft, er fordi selskabet er hjemstedet for over 35 milliarder Office-dokumenter, regneark- og powerpoint filer.

Med den nye Dropbox opdatering kan du nu åbne, redigere, gemme og dele dine Office-filer direkte fra Dropbox.

Næste år vil Dropbox og Microsoft også udvide disse funktioner til internettet ved at tilføje integrationer mellem Dropbox hjemmesiden og Office Online. Ifølge Dropbox vil der også blive udgivet en Dropbox app til Windows Phone og Windows tablet brugere i de kommende måneder.