Apple har fixet iPhone 6 Plus bøje-problem

Ifølge flere forskellige kilder, siges Apple at have fixet bøje-problemet på iPhone 6 Plus. Læs her hvordan
iphone 6 plus bøjet
iPhone 6 Plus - foto: Unbox Therapy

Blot en uge efter at Apple havde lanceret deres iPhone 6 Plus enhed, kom de første klager allerede fra de amerikanske iPhone 6 Plus-brugere. Flere rapporterede om, at iPhone 6 Plus bliver bøjet, efter at have haft den i lommen. I videoen nedenfor, kan du se hvor nemt det er at bøje iPhone 6 Plus.

Nu siges Apple at have fixet problemet på iPhone 6 Plus. Historien kommer fra en Reddit-brugere, der for nylig havde købt en 128GB iPhone 6 Plus og sammenlignet den med hans kones 16GB iPhone 6 Plus, som havde købt den kort efter lanceringen skete tilbage i september måned. Han bemærkede en lille forskel på hans og hans kones iPhone 6 Plus efter at have vejet de to smartphones.

Hans model siges at veje 21 gram mere end hans kones. Flere amerikanske medier har købt en ny iPhone 6 Plus og fundet frem til, at de nye iPhone 6 Plus, som altså blev lanceret i oktober måned, faktisk er tungere. Der siges at der er sket en lille forandring i fremstillingsprocessen, og at de nye iPhone 6 Plus enheder ikke længere kan bøjes.

Har du for nylig købt en iPhone 6 Plus?

Kilde: Reddit