Samsung præsenterer ny 27 tommer monitor

Nu præsenterer Samsung en ny bøjede monitor på 27 tommer, som tager digital underholdning til et nyt niveau
27 tommer samsung
Ny Samsung 27 tommer skærm - foto: Samsung

Sammenlignet med en traditionel flad skærm giver en buet skærm samme afstand mellem øjnene og skærmens punkter. Den buede form er designet til at passe med den naturlige form af det menneskelige øje, hvilket er med til at skabe en omsluttende billedoplevelse. En buet skærm skaber også et bredere synsfelt og en følelse af øget dybde i billede. Det skaber en 3D-lignende oplevelse, især i spil der bruger et såkaldt førstepersons perspektiv, såsom racing, flysimulatorer, og avatar-baserede adventurespil. Udover dobbelt 5-watts højttalere er skærmen også udstyret med funktionen Game Mode, der løbende justerer kontraster og farver, og minimerer slør for at forbedre spilleoplevelsen.

Skarpe, virkelighedstro farver
Den brede betragtningsvinkel på 178 grader optimerer oplevelsen fra flere forskellige betragtningspositioner. Et kontrastforhold på 3000:1, en lysstyrke på 350 cd/m2, dyb sort, krystalklar hvidhed og skarpe farver skaber tilsammen en livagtig billedoplevelse.

Enheden har et minimalistisk, stilrent design, der gør, at skærmen ser næsten vægtløs ud. Skærmen er velegnet til alle typer rum, og kan monteres på vægge såvel som borde ved hjælp af et 100x100mm VESA standard beslag. Enheden er tilgængelig i butikkerne i november til en pris på 3.000 kroner.