Google lancerer Android 5.0 Lollipop

Søgemaskinegiganten, Google, har netop præsenteret virksomhedens nyeste styresystem indenfor smartphones og tablets - Android 5.0 Lollipop
android lollipop
Android 5.0 Lollipop - foto: Google

Verdens mest populære mobile styresystem, bringer et hav af nye muligheder, samt nye funktioner til Android elskere. En af de største forbedringer Lollipop bringer med sig, er sin visuelle identitet, som Google har redesignet. Brugergrænsefladen har fået et fladt design, noget som vi allerede kender fra Microsofts Windows Phone og Apples iOS 8. Dette skal bl.a. forbedre brugeroplevelsen på alle Android smartphones og tablets. Med Android Lollipop vil alle brugerne genkender den nye brugeflade, fordi den skalere sig til adskillige forskellige skærmstørrelser, som betyder at systemet kan blive vist på armbåndsure, smartphones, tablets og fjernsyn.

Disse Nexus enheder får Android 5.0
Ifølge Google vill disse Nexus enheder få Android 5.0

  • Nexus 4
  • Nexus 5
  • Nexus 7 - 2012
  • Nexus 7 - 2013
  • Nexus 10

Allerede fra i morgen, dvs. fredag den 17. oktober, får alle Nexus brugere muligheden for at downloade den nye software opdatering.

Android TV
Ja, Google kommer også med deres egen Android TV styresystem. Med Android Lollipop Tv kan du nu snakke til dit fjernsyn eller styre din via din smartphone, tablet eller armbåndsur. Udover det kan du også streame dine spil på dit fjernsyn via din smartphone eller tablet. Android TV tilbyder bl.a. apps, som Netflix, Vevo, Tunein, YouTube, Pandora, Google Play Games, Music og Movies, RedBull TV, HuluPlus og mange flere. Det vides endnu ikke hvornår Android TV bliver lanceret.

Klik for at forstørre billede
lollipop
lollipop
nexus 6
nexus 9