HTC lancerer HTC Desire EYE

Den taiwanske it-gigant, HTC, har netop lanceret en ny smartphone - Desire Eye. Enheden kommer med 13 megapixel kamera, front og bagside
htc desire eye
HTC Desire Eye - foto: HTC

Tager du mange selfies? Så burde du måske overveje at købe HTCs netop lancerede Desire Eye smartphone. Enheden kommer med en 5.2 tommer HD skærm, 2.3GHz quad-core Snapdragon processor, 2GB RAM og hele 13 megapixel kamera på både front og bagsiden.

Smartphonen er vandafvisende, som betyder, at du nu kan tage selfies selv under vandet. Enheden kommer i to farvevarianter, nemlig i hvid/orange og hvid/blå. HTC Desire Eye siges at komme til Danmark inden årets udgang og have en pris på 4.195 kroner.

Klik for at forstørre billede
htc desire eye
htc desire eye
htc desire eye
htc desire eye
kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
HTC