Apple klar med ny begivenhed

Om en lille uges tid, vil Apple holde en ny begivenhed. Denne gang siges der, at Apple vil afsløre virksomhedens nyeste tablets - nemlig iPad Air 2 og iPad Mini 3. generation
ipad air 2 event
iPad Air 2 event - foto: Apple

Knap er der gået en måned, siden Apple præsenterede deres to nye smartphones, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, er virksomheden allerede klar med nye enheder. Denne gang rygtes Apple at præsentere to nye tablets - iPad Air 2 og tredje generations iPad mini. Apple har allerede sendt en indbydelse ud til pressen, med ordene "It's been way to long".

Begge iPads rygtes at komme med Touch ID-teknologi, noget som vi allerede kender fra iPhone 5S, iPhone 6 og iPhone 6 Plus. De nye iPads siges også at komme i en guld-udgave.

iPad Air 2 og iPad mini 3 kan komme i nye udgaver, såsom 16GB, 64GB og 128GB, som vi allerede har set på de nye iPhones. Tilbage i februar 2013, lancerede Apple en iPad 4 med 128GB. Prisen på den model lå på 6.099 kroner for WiFi-udgaven og 7.099 kroner for 3G modellen.

Hvad prisen på de nye iPads kommer til at blive, har vi pt. ingen informationer om. Begivenheden bliver afholdt den 16. oktober 2014.

Nedenfor kan du se nogle lækkede billeder af, hvad ligner en iPad Air 2.

Klik for at forstørre billede
ipad air 2 lækage
ipad air 2 lækage
ipad air 2 lækage
ipad air 2 lækage