Samsung Galaxy Alpha - Den bedste Android smartphone

Sammenligner man Samsungs nye Galaxy Alpha med de forskellige Android smartphones der netop fås på markedet, er Alpha bedst. Læs hvorfor
galaxy alpha
Galaxy Alpha - foto: Samsung

1. Lækkert design
Endelig har Samsung valgt at tilføje aluminium til sine smartphones. Galaxy Alpha kommer dog stadig med en plastik bagside, men har en aluminium ramme. Enheden er kun 6.7 mm tyndt og faktisk 2 mm tyndere end iPhone 6. Ligesom iPhone 6, så tilbyder Galaxy Alpha også en 4.7 tommer skærm.

Galaxy Alpha er den smukkeste smartphone, Samsung har lanceret indtil videre.

2. Super processor
Galaxy Alpha ser ikke bare godt, men er også super hurtig. Den omfatter en quad-core 1.8GHz Exynos 5 Octa processor og 2GB RAM. Enheden er hurtig til at åbne de forskellige apps, samt super hurtig til at udføre de forskellige opgaver.

3. Kamera
Enheden tilbyder et 12 megapixel kamera, som bare tager nogle flotte og skarpe billeder. Tager du billederne om dagen, kan du tage nogle virkelig flotte billeder. Vælger du derimod at tage nogle billeder i mørke lokaler, såsom en restaurant eller café, bør du måske tænde for blitzen, for at få lidt skarpere billeder.

4. Andre specifikationer
S Health - God til skridttælling og motivation til træning
Hukommelse - Enheden tilbyder 32GB indbygget lagerplads og der er desværre ikke muligheden for at tilføje ekstra hukommelse
Pris - Enheden fås i dag til 4.999 kroner og kan i fås lidt billigere i de forskellige tele-butikker.

Fakta: Samsung Galaxy ALPHA er udstyret med en Octa Core (Quad 1,8 GHz + Quad 1,3 GHz) processor, kamera på 12MP (bag) + 2.1MP (front) og 4,7 "HD Super AMOLED (1280 x 720) skærm. Android styresystem 4.4.4 (Kitkat). Bluetooth: 4.0 BLE/ANT +, WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac HT80, MIMO (2x2), USB 2.0, NFC. RAM på 2 GB og 32 GB * intern hukommelse. Understøtter ikke SD-kort. Batteri 1,860mAh


Smartbite.dk giver Galaxy Alpha 5.5 stjerner ud af 6

Hvad synes du om enheden?

Klik for at forstørre billede
galaxy alpha
galaxy alpha
galaxy alpha
galaxy alpha
kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
Samsung