Samsung lancerer Galaxy S5 Active

Samsung har netop lanceret den nye Galaxy S5 Active, en topmodel, bygget til at klare de mest krævende situationer
galaxy s5 active
Galaxy S5 Active - foto: Samsung

GS5 Active er designet til dig, som arbejder i et krævende miljø, eller bare har en forkærlighed for klatring, rafting og lignende, og som ikke ønsker at bekymre dig om, hvorvidt telefonen tager skade. Samsungs nyeste Galaxy er derfor blevet testet i mange forskellige situationer, og er modstandsdygtig over for både vand, støv og stød.

Robust design og militærcertificering

Ud over IP67-certificeringen, som indebærer, at telefonen kan modstå vand og støv, har GS5 Active bestået en militærtest (MIL-STA-810G). Testen udsætter telefonen for 18 forskellige miljøforhold, såsom ekstreme temperaturændringer, højder, støv og sand samt stød og vibrationer. Testen betyder blandt andet, at telefonen er i stand til at klare nordiske forhold med kulde, regn og is. 

”Hos Samsung arbejder vi konstant på at udvikle produkter, der passer til alle brugere. Med GS5 Active imødekommer vi behovet hos aktive personer, der ønsker en virkelig god smartphone, og som ikke gider bekymre sig for, om telefonen tager skade på arbejdet eller i fritiden,” siger Claus Holm, landedirektør for Samsung Danmark.

Den aktive følgesvend

Med Galaxy S5 Active får du en telefon, du ikke behøver at håndtere med fløjlshandsker. Den kan modstå alle slags vejrforhold, og med hjælp fra træningsappen S Health og den indbyggede pulsmåler, er den perfekt til dig, som ønsker at holde dig i form i naturen. S Health giver dig mulighed for at sætte mål og holde styr på alt lige fra, hvad du har spist, til hvor langt du har cyklet. Med GS5 Active er det dig, der sætter grænserne og ikke telefonen.

For at lette brugen har GS5 Active en knap, der giver hurtig adgang til dine yndlingsfunktioner, også selvom du har handsker på.

Skærm og kamera i topklasse

Super AMOLED-skærmen er i samme høje kvalitet som i GS5, og giver dig en fantastisk billedoplevelse uanset vejret. Kameraet på 16 megapixels gør det muligt at justere farver og lys i realtid og indfanger med lethed farverne i dine eventyr. Filmer du dine oplevelser, kan du gøre det i højeste opløsning (UHD 4K (3840 x 2160)).  

Samsung Galaxy S5 Active kommer i farverne dark green og titanium silver. GS5 Active vil være tilgængelig i butikkerne fra november til en pris på 4.995 kroner.

Samsung Galaxy S5 Active specifikationer:
Skærm: 5.1 tommer fuld HD Super Amoled (1920 x 1080)
Processor: 2.5 GHz Quad-Core
RAM: 2GB
Hukommelse: 16GB (med micro SD-kort op til 128GB)
Batteri: 2800 mAh
Tilslutning: WiFi, Bluetooth, USB 2.0, NFC
Sensorer: Accelerometer, Geo-magnetisk, Gyroskop, Pulsmålere, Barometer
Styresystem: Android 4.4.

Klik for at forstørre billede
Galaxy S5 Active
Galaxy S5 Active
Galaxy S5 Active
Galaxy S5 Active