Anmeldelse: iPhone 6 er Apples hidtil bedste

Smartbite har taget et nærmere kig på Apples nyeste smartphone, iPhone 6. Læs bl.a. hvad vi synes om kameraet, skærmen og designet på den nye model
iphone 6
iPhone 6 - foto: Apple

For første gang nogensinde fås iPhone i to nye størrelser: iPhone 6 er udstyret med en imponerede 4,7” Retina HD-skærm med en opløsning på 1334 x 750 pixels, der øger synsfeltet med 38 % i forhold til iPhone 5s, mens iPhone 6 Plus har en endnu større 5,5” Retina HD-skærm med en opløsning på 1920 x 1080 pixels. Det giver et 88 % større synsfelt og næsten tre gange så mange pixels som i iPhone 5s. Retina HD-skærmene anvender avanceret teknologi såsom højere kontrast med dybere sorte farver og dual-domain-pixels, som øger farvenøjagtigheden i billeder med større synsvinkel.

Begge modeller kommer med et helt nyt og utroligt tyndt design med fine overgange. På de nye iPhones er kabinettet præcisionsfremstillet i anodiseret aluminium, som passer perfekt til skærmens formede glas og giver en lækker, jævn overflade. iPhone 6 og iPhone 6 Plus er udviklet til at være tyndere end nogensinde for at sikre, at den større skærm indgår i et design, der stadig ligger godt i hånden og er nemt at bruge.

iSight-kameraet er bedre end nogensinde i kraft af den nye sensor med Focus Pixels, der giver hurtigere autofokus, så du nemt kan fange selv de mest spontane øjeblikke. Desuden får iPhone 6 Plus-brugere alle fordelene ved optisk billedstabilisering, der udligner rystelser ved dårlig belysning og arbejder sammen med iOS 8 for at reducere bevægelser i motivet. Kvaliteten af video i HD på iPhone er tilsvarende forbedret med hurtigere billedfrekvenser på op til 60 bps i 1080p-optagelser og 240 bps i slowmotion, og dertil kommer konstant autofokus, filmisk billedstabilisering og tidsforløbsvideo. FaceTime HD-kameraet opfanger nu mere end 80 % mere lys takket være en ny sensor, en større blændeåbning på f/2,2 samt avancerede nye funktioner såsom serieoptagelse og HDR-video.

Bedømmelse (dårligt 1 - 10 godt)
Design: 9
Kamera: 10
Skærm: 9
Hastighed: 9
Lyd: 9

Klik for at forstørre billede
iPhone 6
iPhone 6
iphone 6 kamera
iphone 6 kamera