Microsoft klar med Windows 9 den 30. september

Ifølge flere medier, vil der blive afholdt en Windows 9 begivenheden om mindre end to uger. Start-knappen siges at komme tilbage
windows 9
foto: Smartbite.dk

Microsoft er, ifølge flere medier, begyndt at sende invitationer ud til et arrangement for pressen, som siges at blive afholdt i San Fransisco den 30. september. Her vil Microsoft angivelig præsentere den næste udgave af Windows.

Tilbage i 2012, lancerede Microsoft deres Windows 8, som bl.a. har fået mange kritik, fordi Microsoft har valgt at fjerne start-knappen fra menuen. Den første Windows 8 opdatering bragte startknappen tilbage, dog var det ikke den klassiske startknappe vi kendte fra tidligere Windows udgaver. Startknappen på Windows 8.1 bragte brugerne tilbage til startskærmen, hvor de kunne se deres apps og programmer.

Her kan du se hvordan Windows 9 kommer til at køre