Microsoft lancerer Lumia 530

Fra i dag begynder salget af Lumia 530 i Danmark. Lumia 530 kommer med samme innovationer og tjenester, man kender fra Lumia-seriens flagskibsmodeller, og med en attraktiv pris på 699 kroner gør Microsoft det muligt for endnu flere at blive en del af det populære økosystem
lumia 530
Lumia 530 - foto: Microsoft

Lumia 530 kommer med Windows Phone 8.1 og giver mulighed for at personalisere sin smartphone i forhold til arbejde og privatliv. Smartphonens features tæller blandt andet:

• Den seneste version af Windows Phone 8.1 inklusiv Swipe-notifikationer fra Action Center.
• En kraftfuld quad-core Qualcomm Snapdragon processor, der giver en flydende oplevelse, når brugeren browser, spiller spil eller anvender sine favorit-apps på det 4” store LCD-display.
• Perfekt integration med Microsoft-tjenester som Skype og Microsoft Office.
• Populære apps som Uber, Instagram, Whatsapp, Viber and WeChat. Desuden er der adgang til populære spil som Asphalt 8 gennem Windows Phone Store.
• Fremragende navigeringstjenester og kort med mulighed for offline-navigation både i Danmark og udlandet.
• Stærk integration af kendte Lumia-apps som Creative Studio og Lumia Selfie, som gør det nemmere for brugerne at tage gode selfies via det primære 5MP-kamera.
• Brugerne kan få glæde af endnu mere indhold og apps med 4GB hukommelse, der via SD-kort kan udvides helt op til 128GB. Oveni kommer 15GB gratis lagerplads i skyen med Microsoft OneDrive.

- Lumia 530 kommer med de samme apps, funktioner og gode håndværk, som man ser i flagskibs-modellerne, og vi er ikke i tvivl om, at det er den bedste smartphone i sin priskategori. Vi tror på, at Lumia 530 vil få endnu flere virksomheder og brugere til at se det enorme potentiale i Windows Phone-økosystemet, siger den skandinaviske produktchef Niels Kjelstrup.

Lumia 530 bliver tilgængelig hos udvalgte operatører samt retailpartnere som Elgiganten, Bilka, Føtex, Expert og Fona. Smartphonen kommer i farverne orange, grøn, hvid og mørkegrå, og de enkelte covers kan skiftes hurtigt og nemt.

kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
Microsoft