iOS 8 lanceres i aften

Apple lancerer i aften sit nyeste styresystem til iPhone, iPad og iPod. Se her hvornår du kan hente den
ios 8 iphone 6
iOS 8 på iPhone 6 - foto: Apple

Tilbage i juni 2014, ved den årlige Worldwide Developers Conference, præsenterede Apple sin nyeste udgave af iOS, nemlig iOS 8. Styresystem kommer bl.a. med nye funktioner og muligheder, som skal gøre brugeroplevelsen lidt nemmere. På iOS 8 kan du nu også bruge Siri på dansk. Du kan læse meget mere om funktionerne i den nedenstående link.

Læs også: Apple afslører iOS 8

Ifølge Tim Cook, siges iOS 8 at være både hurtigere og mere stabil end iOS 7. Om dette passer må vi så finde ud af i aften, når Apple lancerer iOS 8 kl. 19 dansk tid.

Styresystemet kan downloades helt gratis via din iPhone, iPad eller iPod, dog skal du være meget heldig hvis du kan hente iOS 8 kl. 19. På dette tidspunkt kan alle, og når vi siger alle, så mener vi hele verden, nemlig hente iOS 8, og dette kan belaste Apples servere. Sidste år skulle man vente i flere timer, før man kunne hente iOS 7.

Skal du hente iOS 8 i aften?