Microsoft lancerer tre nye Lumia smartphones

Nye Lumia 830, 730 og 735 smartphones leverer ifølge Microsoft markedsledende kamerateknologi og software pakket ind i et slankt og farverigt design
lumia 830 730 735
Lumia 830, 730 og 735 - foto: Microsoft

Microsoft har netop offentliggjort tre nye smartphones - Lumia 830, Lumia 735 og Lumia 730 Dual SIM. Alle tre smartphones kommer med det seneste Windows Phone 8.1-styresystem og bringer ifølge den amerikanske it-gigant en markedsledende kamerateknologi til et lavere prispunkt.

Lumia 830: Det tilgængelige flagskib
Lumia 830 tilbyder det bedste fra Lumia og det seneste fra Microsoft i et lommevenligt design og til en attraktiv pris.

  • Lumia 830 tager billeder og video i høj kvalitet. Med et PureView-kamera på 10 megapixels og Carl Zeiss-optik, Rich Recording og det tyndeste optisk billedstabiliseringssystem nogensinde på en Lumia, får man billeder i høj kvalitet i dagslys såvel som om aftenen.
  • Smartphonen leverer det bedste fra Microsoft med Microsoft Office, der følger med fra salgsæsken, den seneste version af Windows Phone 8.1 med Lumia Denim samt OneDrive med 15GB gratis lagerplads i skyen, som gemmer dine billeder både sikkert og let.
  • Lumia 830 kommer med de Lumia-innovationer, man kender fra flagskibsmodellerne som eksempelvis indbygget trådløs opladning, og i et slankt og let design i aluminium og polycarbonat.

Lumia 830 kommer på markedet globalt denne måned. Lumia 830 forventes på det danske marked i starten af fjerde kvartal 2014 til en vejledende udsalgspris på 330 euro.

Lumia 730 Dual SIM og Lumia 735: Bygget til Skype og selfies

Med et frontvendt vidvinkel-kamera og et slankt lommevenligt design giver Lumia 730 Dual SIM og 735 mulighed for at indfange og dele mere:

  • Det frontvendte vidvinkel-kamera på 5 megapixels er ideelt til Skype-samtaler. Kameraet gør det muligt at have venner og familie med i samtalen, og modtageren får mulighed for at se mere af omgivelserne.
  • Med et gratis tre-måneders abonnement på Skype Worldwide Unlimited er det lettere at foretage internationale opkald med venner og familie.
  • Med et enkelt klik har man mulighed for at skifte fra et almindeligt opkald til et videoopkald, mens man taler med folk i telefonen. Det giver flere muligheder for at fortælle historier, lige meget hvor man er.

Lumia 730 Dual SIM og Lumia 735 kommer ligeledes på markedet globalt i denne måned. Begge med et 2220 mAh-batteri, 8GB intern hukommelse og 15GB gratis lagring i skyen med OneDrive. Lumia 730 Dual SIM får en vejledende udsalgspris på 199 euro, og den forventes ikke at komme til Danmark. Lumia 735 med LTE/4G og trådløs opladning får en vejledende udsalgspris på 219 euro, og forventes på det danske marked i starten af fjerde kvartal 2014.

kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
Microsoft