Officielt: Sony Xperia Z3 Compact Tablet

Sony har netop præsenteret Xperia Z3 Tablet Compact - en vandtæt tablet med en skærm på 8 tommer og en batteritid, som klarer op til 13 timers afspilning af film. Denne tablet er med sine 6,4 mm. og 270 g. verdens tyndeste og letteste compact tablet
xperia z3 compact tablet
Xperia Z3 Tablet Compact - foto: Sony

Xperia Z3 Tablet Compact er ifølge Sony den ultimative underholdningsmaskine, der passer perfekt i hånden og er så let, at den knapt kan mærkes. Tabletten viderefører såvel det markedsledende vandtætte niveau (IP 68) samt den nye batteriteknologi fra Sony. Batteriet rækker til 13 timers uafbrudt anvendelse af multimedia, inden opladeren skal findes frem.

”Tabletten har længe været en ekstra skærm i folks hjem, men sjældent noget folk tager med sig på farten i hverdagen, som man ellers gør med sin mobiltelefon”, siger Ola Lilja Molén, nordisk markedsdirektør hos Sony Mobile. ”Dette vil nu ændre sig, i takt med at tablets bliver lettere og tyndere. Med lanceringen af Xperia Z3 Tablet Compact håber vi, at kunne tage kommandoen i denne udvikling”, siger markedsdirektøren hos Sony Mobile.

Underholdning uden kompromis kræver en kraftig processor. Derfor er Xperia Z3 Tablet Compact udstyret med verdens hurtigste af slagsen set i en tablet. Med Qualcomm Snapdragon 801 Quadcore 2.5 GHz processor og 3GB RAM klarer denne tablet selv de mest krævende apps. Grafikkortet Qualcomm Adreno 330 GPU har 25 % højere ydeevne, sammenlignet med den tidligere versions grafikkort, og bidrager til at 3D-spil kører bedre.

Xperia Z3 Tablet Compact er forsynet med to kameraer. Det bageste er et 8.1 megapixel-kamera, som kan optage film i fuld HD, og indeholder Exmor RS-teknologien fra Sony. Den kraftige foto-processor kombinerer ansigtsgenkendelse, HDR og støjreducering og leverer automatisk det bedste billede. Det forreste kamera med 2,2 megapixel er perfekt til videosamtale, når du vil holde kontakt til familie og venner.

Xperia Z3 Tablet Compact, som omfatter en 8 tommer skærm, er født med styresystemet Android KitKat (4.4.4) og fås i farverne sort og hvid, samt med 4G eller WiFi.Tilgængelig i Danmark til efteråret.

kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
Sony