Apple fans: Samsung efterligner Apple

Ifølge flere Apple fans, så er Samsungs nye Galaxy Alpha en ren kopi af iPhone 5S
galaxy alpha
Galaxy Alpha - foto: Samsung

Samsung har i sidste uge præsenteret deres nyeste smartphone, som går under navnet Galaxy Alpha. Enheden er udstyret med en 4.7 tommer HD skærm, et 12 megapixel kamera og kommer i flotte farver. Designmæssigt skiller Galaxy Alpha sig ud fra tidligere Galaxy modeller, men ifølge flere Apple fans, så adskiller den sig ikke meget fra iPhone 5S.

Læs også: Samsung redefinerer sit mobildesign - lancerer Galaxy ALPHA

Hvis vi sammenligner Galaxy Alpha med Apples iPhone 5S, så kan vi godt forstå hvad Apple fansene mener. Galaxy Alpha kommer nemlig med en metalramme, som vi allerede kender fra iPhone 5S.

På de forskellige sociale medier, skriver flere Apple fans at det er Apple der har opfundet Galaxy Alpha, mens andre skriver, at Samsung måske skulle stoppe med at producere så mange enheder og fokusere på tre ting, nemlig designet, materialet og brugervenlighed.

Samsung Galaxy ALPHA vil være tilgængelig i butikkerne fra den 12. september. Vejledende udsalgspris er 4995 DKK.

Hvad er din mening om Galaxy Alpha?