Apple præsenterer iPhone 6 den. 9 september?

Apple har ifølge flere amerikanske medier allerede inviteret forskellige selskaber til en lanceringsevent den 9. september, hvor iPhone 6 og måske endda et smartarmbåndsur kan være på menukortet
iphone 5s kasse
iPhone 5S kasse - foto: brownpau

Om en måned kan vi endelig se Apple nye iPhone model, nemlig iPhone 6. Smartphonen siges at komme med en større skærm, hurtigere processor, samt være tyndere end forgængeren. Apple rygtes at præsentere to forskellige udgaver af iPhone 6, en med 4.7 tommer og en med 5.5. Ifølge flere rygter så vil 4.7 udgaven blive præsenteret i september, mens 5.5 udgaven først en måned senere, altså oktober, vil blive præsenteret sammen med iPad Air 2 og iPad mini 3.

Apple siges dog også at præsentere virksomhedens første armbåndsur, iWatch, den 9. september. Flere virksomheder, som Samsung, Sony, LG og Motorola har allerede lanceret deres udgave af smarte armbåndsure. Armbåndsure skal bl.a. arbejde sammen med iPhone 6 og holde styr på din sundhed.

Indtil videre har Apple ikke bekræftet lanceringseventen, men mon ikke de gøre det meget snart?

kategorier: 
nyheder: 
Quick Text: 
Apple