Planlæg dine rejser med Googles nye Flight Search

Fra i dag bliver det nemmere at sammenligne og bestille flybilletter med Googles nye tjeneste Flight Search
flight search
Flight Search - foto: Google

Fra i dag kan du bruge Flight Search til hurtigt at finde, sammenligne og bestille flybilletter ved at gå ind på www.google.dk/flights/ eller ved at søge efter flyvninger direkte i Google. Derudover kan du søge på dit lokale sprog og se priser i din lokale valuta fra din mobile enhed, tablet eller desktop.

Lad os sige, at du ønsker at planlægge en sommer getaway. Hvis du går ind på Flight Search, vil du med det samme kunne se prisen, varighed og type af flyvning på adskillige populære destinationer. Hvis du indstiller dine datoer og trykker for at udvide kortet, kan du se nuværende priser for destinationer i hele verden. En tur til Trondhjem lyder rart.

Når du trykker på Trondhjem, vil du automatisk blive præsenteret for en liste over de "bedste flyvninger” (fly, der repræsenterer den bedste afvejning i forhold til komfort og pris) og et tip til, hvordan du kan spare penge. I dette tilfælde kan du spare 651 kr bare ved at rejse hjem to dage senere. Det er jo værd at overveje.